Bosch Car Service

Welkom bij Bosch Car Service Terneuzen!

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Kom bij ons langs of maak een afspraak online!

Betaalbaar, voor iedereen 200_11234.jpg

De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!

Kortom: uw auto is in goede handen

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service autobedrijven via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Wisse Bosch Car Service in goede handen!

Gemakkelijk & snel contact met Bosch Car Service Terneuzen

Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt of APK. Of maak een afspraak voor een proefrit in de occasion naar keuze. Ook voor overige vragen staan wij u uiteraard graag te woord: belt u 0115 - 649280, of mail bcs@wisseautomotive.nl

 

150_best_car_selection_01_resized.jpg Best Car Selection

Het onafhankelijk occasionlabel van Bosch Car Service Terneuzen heet Best Car Selection. Met een Best Car Selection occasion bent u verzekerd van kwaliteit en zorgeloos rijden. Geniet van een pakket boordevol voordelen om niet alleen nu, maar ook in de toekomst zeker te zijn van de juiste keuze. Klik hier voor een volledig overzicht van onze Best Car Selection.

Wellicht staat deze Fiat 500 twinair turbo 80 lounge straks bij u voor de deur!

Fiat 500 twinair turbo 80 lounge