Citroën

Het onderscheidende design van Citroën is in bijna alle modellen terug te vinden. In de compacte klasse is het aanbod al groot met de C1, C3 en DS3. In de middenklasse is Citroën actief met de C4, C5, DS4 en DS5. Het aanbod ruimtevarianten is ongekend: Picasso, Nemo en Berlingo.

Wisse Automotive is als dealer van het merk Citroën hét aanspreekpunt van Citroën in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van nieuwe Citroën's, maar ook in de verkoop van Citroën company-cars.

Succesvolle DS5

De Citroën DS5 werd in april 2011 voor het eerst getoond, en ging eind 2011 in Nederland in de verkoop. De DS5 is de derde auto in de DS-lijn, die Citroën positioneert als een exclusive reeks auto's naast de bestaande modellen. De DS5 is een zogenaamde crossover die stijlelementen van zowel de MPV als de stationcar bevat. De DS5 is één van de eerste auto's die ook als diesel-hybride verkrijgbaar is, waarbij de dieselmotor de voorwielen en de elektromotor de achterwielen aandrijft. 

100% klanttevredenheid

Uniek is de waardering van onze klanten voor onze service: uit doorlopend onderzoek van Citroën Nederland zijn wij met ons bedrijf ook dit jaar weer een uitschieter met een klanttevredenheid van 100%!
 

500_100.jpgDe trofee van Citroën Nederland voor 100% Klanttevredenheid wordt overhandigd door Adriaan van Stenis aan Harold Lohman van Wisse Automotive.

 

Gemakkelijk & snel contact

Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt of APK. Of maak een afspraak voor een proefrit in uw nieuwe Citroen of occasion naar keuze. Ook voor overige vragen staan we u uiteraard graag te woord: belt u 0115 - 694300, of mail citroen@wisseautomotive.nl .