Occasions

Wisse Best Car Selection: het onafhankelijk occasionlabel van Wisse Automotive

Met een Wisse Best Car Selection occasion bent u verzekerd van kwaliteit en zorgeloos rijden. Geniet van een pakket boordevol voordelen om niet alleen nu, maar ook in de toekomst zeker te zijn van de juiste keuze. 

300_best_car_selection_01_resized.jpg

De beste occasions van alle merken bij elkaar, dat is makkelijk voor u! Wij presenteren een groot assortiment auto’s waarmee wij uw wensen kunnen vervullen. En hebben wij uw keuze niet? U vraagt, wij vinden!

Onze vakbekwame medewerkers in de werkplaats voeren professioneel uw reparaties en onderhoud uit volgens het Bosch Car Service-Concept, voor alle modellen van alle merken. Wist u dat wij u ook een complete pechservice kunnen bieden, goedkoper dan die van de ANWB? En heeft u al gehoord van de Bosch Car Service Garantie? Het hele jaar door uw rijplezier verzekerd, kom langs en laat u informeren over de voorwaarden.

Bij Wisse Best Car Selection staat een compleet verkoopteam voor u klaar. Vanzelfsprekend bieden wij u onze vertrouwde service. In onze vestiging treft u Robbert Wisse en Robert Gerritsen aan als uw adviseur.LogoBCS

Tot ziens bij Wisse Best Car Selection!

Robbert Wisse  -   Robert Gerritsen