Peugeot

"Motion & Emotion" bij Wisse Automotive

Peugeot is actief met een omvangrijk aanbod. In de compacte klasse is er de compleet nieuwe 108. Met de 308 en 508 bedient Peugeot de middenklasse. Voor ruimte zoekende klanten heeft het Franse merk een enorm aanbod met de 2008, 308 SW, 3008, 5008 en 807. Met de RCZ speelt Peugeot een rol in het sportieve segment.

Wisse Automotive is gespecialiseerd in Peugeot en hét aanspreekpunt voor alle franse merken in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van de franse merken, maar ook in de verkoop van company-cars en bestelauto's.

 

Gemakkelijk & snel contact

Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt of APK. Of maak een afspraak voor een proefrit. Ook voor overige vragen staan we u uiteraard graag te woord: belt u 0115 - 694300, of mail info@wisseautomotive.nl .

 

 

De compacte Peugeot 108, die zich in de stad als een vis in het water voelt, is chic en elegant vormgegeven. Deze compacte stadsauto heeft een verfrissend en origineel karakter, zowel met als zonder vouwdak. Met zijn scherpe blik en strakke lijnen, de talloze manieren waarop hij gepersonaliseerd kan worden en de hightech, connected uitrusting beleeft u autorijden op een geheel nieuwe manier.