Renault

"Drive the change" bij Wisse Automotive

 

Wisse Automotive is als officieel specialist van Renault en Dacia hét aanspreekpunt in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van alle Renault personenauto's, zowel van Renault company-cars en Renault bestelauto's.

Gemakkelijk & snel contact

Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt of APK. Of maak een afspraak voor een proefrit in uw Renault naar keuze. Ook voor overige vragen staan we u uiteraard graag te woord: belt u 0115 - 612321, of mail renault@wisseautomotive.nl.

 

Ga het avontuur tegemoet!

De Renault Kadjar maakt het als authentieke crossover mogelijk om op elk type ondergrond te rijden. Dankzij de hoge bodemvrijheid en de verschillende aandrijfopties - 4x4 en 4x2 - kunt u elke omstandigheid aan met uw Renault Kadjar. Verander de stijl, beleef nieuwe sensaties. Kies met behulp van de draaiknop voor de vierwielaandrijving en uw crossover rijdt u veilig door adembenemende landschappen. Hoge bodemvrijheid, aluminium dakrails, beschermstrips aan de zijkanten, skidplates aan de voor- en achterkant: welkom in de crossover-wereld van de Kadjar!