Auto huren Zeeland

Een auto huren in Zeeland? U bent bij Autoverhuur Zeeland aan het juiste adres! Autoverhuur Zeeland verhuurt een breed assortiment personenauto’s, bestelwagens en bussen in Zeeland en omstreken. Ook wanneer u een auto wilt huren in Brabant of een auto wilt huren in Vlaanderen is de garage in Terneuzen een uitstekende optie.

Altijd veilig de weg op

De auto’s die Autoverhuur Zeeland verhuurt zijn dankzij ons ervaren team monteurs altijd in optimale staat. Met de jarenlange ervaring van de monteurs van Wisse Automotive wordt iedere auto gecontroleerd op veiligheid en comfort. Door ons ruime assortiment verhuurauto’s is er een geschikte huurauto voor iedereen. Heeft u een auto nodig voor een zakelijke afspraak in het buitenland? Of heeft u een auto nodig om een dagje naar de dierentuin met het hele gezin te gaan? Autoverhuur Zeeland heeft voor iedere bestemming een passende auto. Wist u dat u bijvoorbeeld al een auto huurt vanaf € 25,- per dag? Ideaal wanneer u geen auto heeft en u een dagje wilt gaan winkelen, een boodschap moet halen of u liever niet met het openbaar vervoer reist.

Gaat u verhuizen of op vakantie?

Wij helpen u op weg. Naast auto’s hebben wij namelijk ook allerlei bijkomende artikelen te huur. Zo huurt u bij ons bijvoorbeeld ook winterbanden, een navigatiesysteem of een steekkarretje. Naast deze kleinere artikelen, hebben wij ook aanhangers of autoambulances te huur. Ideaal wanneer u een dagje wilt verhuizen. Alle auto’s zijn te huur met een Rijbewijs B. Daarnaast hebben alle huurauto’s een All-risk- en  inzittende verzekering, ANWB Europadekking en vervangend vervoer.