Personen busje huren

Gaat u met een grote groep op reis? Huur een personenbusje! Een personenbusje is een uitstekende oplossing wanneer u met een groep op reis gaat. Naast dat er maar één persoon hoeft te rijden kan er ook aardig wat bagage meegenomen worden. Wanneer u dus met een groot gezin of een groep vrienden op vakantie gaat, kan een personenbusje huren uitkomst bieden.

Veilig naar het buitenland

Onze personenbusjes zijn in perfecte staat om mee naar het buitenland te reizen. Naast dat de busjes altijd verzekerd zijn met een Allrisk inzittende verzekering, zijn de personenbusjes ook verzekerd met de ANWB Europadekking en vervangend vervoer. Onze ervaren monteurs van Wisse Automotive zorgen ervoor dat ieder voertuig uit onze garage veilig de weg op gaat. Wilt u bijvoorbeeld met uw personenbusje op wintersport? Autoverhuur Zeeland maakt uw auto winter klaar. Zodat u ook in sneeuw en vorst veilig de weg op kunt.

Dagtripjes

De personenbusjes zijn ook te huren voor een dag. Heeft u bijvoorbeeld een verre uitwedstrijd met de voetbal en moeten de krachten gespaard worden? Dan is het handig om één persoon aan te stellen om die dag te laten rijden met het busje. Zo kan ontspannen toegeleefd worden naar de wedstrijd, zodat op het veld alles gegeven kan worden. Onze personenbusjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Neem contact met ons op voor tips en advies.