Over ons

Ontdek de vrijheid van huren bij Autoverhuur Zeeland!

Autoverhuur Zeeland is de verhuur specialist van Zeeland op het gebied van mobiliteit en vervoer. Wij vernieuwen ons door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de verhuur branche en het wagenpark up-to-date te houden. U huurt de nieuwste voertuigen welke altijd worden gecontroleerd voordat u vertrekt.

Onze voertuigen worden optisch en technisch altijd gecontroleerd voor vertrek. De veiligheid van onze huurders is het belangrijkste

Autoverhuur Zeeland is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van verhuur. U kunt personenauto’s, bestelwagens, personenbussen, pick-ups en aanhangers huren.

Wist u dat wij een haal en breng service aanbieden voor Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland?* Als Zeeuwse autoverhuurder leveren wij uw voertuig tot bij de voordeur af.

Vanuit ons kantoor in Terneuzen, gevestigd in het pand van Bosch Workshop Partner Terneuzen, bedienen wij duizenden klanten per jaar en inmiddels zijn wij de grootste verhuurder van Zeeland! U kunt huren per dagdeel, maar ook voor een lange termijn van enkele maanden. Heeft u bepaalde wensen? Wij denken graag met u mee.

De prijzen zijn inclusief All-risk- en  inzittende verzekering, ANWB Europadekking en geen verrassingen achteraf. Eerlijke en transparante prijzen vinden wij net als u belangrijk

Busje nodig voor de skivakantie?
Teamuitje met de voetbal?
Weekendje naar de Ardennen?
Op bezoek bij familie?
Een zakelijke afspraak?

Er zijn duizenden redenen om te huren.

Autoverhuur Zeeland- ontdek de vrijheid van het huren!

Standaard inbegrepen:

  • All-risk verzekering
  • Europa pechhulp
  • Inzittendeverzekering

*Dit geldt enkel voor langere huurtermijnen en eventueel grote reserveringen.