Vanaf nu buscampers in ons wagenpark!

Over de camper

Een vakantie met de camper is genieten van ultieme vrijheid in uw eigen huis op wielen. Trek uw eigen plan en verblijf op een camping, kampeerplaats of in de vrije natuur en ontdek de mooiste plekjes.
Reis in luxe en comfort bij Autoverhuur Zeeland. Een buscamper huren is tegenwoordig erg populair. Dankzij de geringe afmeting en luxe indeling is het de ideale camper om steden mee te bezoeken en smalle weggetjes mee te rijden. U parkeert makkelijk op de mooiste plekken.

Bij ons kunt u vanaf nu een compacte camper huren! Onze campers zijn voorzien van een hefdak met panoramisch effect, keuken, luifel en 4 zit/slaapplaatsen. In de camper is er voldoende opbergruimte voor uw spullen. Verder zijn de campers voorzien van allerlei gemakken. Indien gewenst met camperaccessoires, zoals een fietsenrek of campingmeubelen.

De camper kan worden gehuurd met een minimale huurperiode van 7 dagen en kan worden opgehaald bij onze vestiging in Zeeuws-Vlaanderen. Als u een camper wilt huren voor de vakantie wilt u niet voor verrassingen komen te staan tijdens de reis. Alle huurcampers zijn voorzien van een Allrisk verzekering zodat u altijd veilig en probleemloos op pad bent.

Wilt u meer advies of informatie over de camper? Neem dan contact op met ons Autoverhuur Zeeland team. Dit kunt u doen door te bellen naar 0115 – 694 975.

Naast campers verhuren wij ook verschillende auto’s en bussen, benieuwd naar de rest van ons aanbod en mogelijkheden? Check ons wagenpark!

*Campers kunnen afwijken van de foto’s.

Voordat u gaat huren

Wij hanteren een minimale huurperiode van tenminste 7 dagen. De brandstoftank is bij afhalen maximaal gevuld. Bij het terugbrengen ontvangen wij graag de brandstoftank weer maximaal afgevuld en het toilet en vuilwatertank dienen geleegd en gereinigd te worden.

Extra’s om erbij te huren:

  • Camping meubelen
  • Fietsenrek (geschikt voor twee fietsen)
  • Porta potti
  • Kachel (220v)

*De extra accessoires zijn per week te huur.
*Extra accessoires aangeven bij reservering.
*Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen camper:

Laagseizoen (oktober 2023 t/m 28 april 2024): € 750,- per week
Middenseizoen (29 april 2024 t/m 30 juni 2024 & 2 september 2024 t/m 29 september 2024): € 855,- per week
Hoogseizoen (1 juli 2024 t/m 1 september 2024): € 950,- per week

Wij hanteren 1250 vrije kilometers per week en € 0,29 extra kilometers. De extra kilometers zijn niet af te kopen.

Reserveren?

Wilt u een camper reserveren? Mail dan uw wensen en gegevens naar camper@autoverhuurzeeland.nl  en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wij verzoeken u om voor het reserveren en het huren de spelregels goed door te nemen.

Let op: een reservering is pas definitief na een schriftelijke bevestiging van ons. 

* Prijzen zijn inclusief BTW.
*Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
*Disclaimer.